Other information

GENERELLE OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN

Virksomhedens juridiske navn: ILoveEcoEssentials Aps.
Virksomhedens kaldenavn: ILEE
Selskabsform: Anpartselskab
CVR- nummer: 37691410
Etableringsår: 2016
Adresse: iLoveEcoEssentials Danasvej 36, 1910 Frederiksberg, Danmark
Telefonnummer: +45 23801602
E-mail adresse: Hello@iloveecoessentials.com
Bank info: Danske Bank 3001 – 0011925367

ORDREBEKRÆFTELSE

Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, evt. leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer. Det er ikke muligt at se ordren ved login på websitet. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af ordren pr. e-mail, så send en mail til vores kundeservice på hello@iloveecoessentials.com

KVITTERING

Kvitteringen er det sidste trin i købsprocessen, og vi anbefaler, at du gemmer den og evt. udskriver den umiddelbart efter købet. Kvitteringen eller fakturaen bør fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation. Ordrebekræftelsen som du modtager på mail kan bruges på lige fod med den kvittering som kommer på skærmen umiddelbart efter, at handlen afsluttes.

NYHEDSBREV

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du 4 gange årligt modtage et nyhedsbrev, hvor vi b.la informerer om nye produkter og gode tilbud fra iLoveEcoEssentials.com
Når du tilmelder dig med din e-mail adresse for at modtage vores nyhedsbrev, garanterer vi dig, at din e-mail adresse ikke vil blive brugt til andre formål.
Du vil altid kunne afmelde nyhedsbrevet igen – der vil være en link i bunden af hvert nyhedsbrev, hvor du kan klikke og dermed automatisk afmelde nyhedsbrevet.

WHOLESALE + HOTELS

For wholesale please contact: jannie@iLoveEcoEssentials.com
For Hotels please contact: m.thielsen@iLoveEcoEssentials.com