Privacy Policy

Vi registrerer ikke oplysninger ved hjælp af cookies eller logfiler.
På websitet benyttes ikke log-statistik eller trafikanalyse af brugerne. For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:  Navn // Adresse // e-mail adresse.
Personoplysninger bliver ikke transmitteret krypteret.
Personoplysninger opbevares ikke krypteret.
Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres hos iLoveEcoEssentials.com og opbevares i 3år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisager, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Vi er en selvstændig online butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opbevarer dine data sikkert men u-krypteret. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos www.iloveecoessentials.com har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.iloveecoessentials.com  via
e-mail: hello@iloveecoessentials.com
Den dataansvarlige er iLoveEcoEssentials.com.